Список со желби(0)
Astra-H GTC
Проширете ги хоризонтите. Претставувајќи го првиот панорамски ветробран во светот, спортската Opel Astra GTC ви овозможува врвен комфор и достигнување. Во следниот каталог е прикажан широк опсег на оригинална дополнителна опрема на Opel специјално создадена за Opel Astra GTC.
Astra-H GTC
Opel Astra-H GTC
Select