Список со желби(0)
Astra-J Sports Tourer
Не ќе може да го тргнете погледот од складниот, динамичен дизајн што му дава нова димензија на возењето: Opel Astra. Ако барате нешто специјално за да оставите личен белег на вашата Astra - тука ќе најдете широк опсег на оригинална дополнителна опрема на Opel.
Astra-J Sports Tourer
Opel Astra-J Sports Tourer
Select