Список со желби(0)
Основен кровен носач

Основен кровен носач

Основниот носач за покрив е почетната точка за сите ваши побарувања за складирање на кровот. Дизајниран е и развиен во Opel за да соодветствува на моделот совршено. Основниот носач ги исполнува истите строги стандарди за квалитет и безбедност исто како и нашите возила. Се состои од две аеродинамично дизајнирани шипки на покрив кои овозможуваат лесно прицврстување на сите кутии за покрив и на другите системи за носење товар.
Combo
Opel Combo
Select
Алуминиумски основен носач

Алуминиумски основен носач

Аеродинамично дизајниран основен носач од алуминиум со Т-жлебови за лесно поврзување на сите кровни елементи.

  • Лесно се поставува без специјален алат
  • Одговара на сите Opel системи за носачи, како кровна кутија, носач за скии, даска за сурфање или велосипед
  • Системот со еден клуч дава предност кога се користи и друга оригинална опрема
  • Макс. товар на кров: 100 кг со вклучен носач
  • Се заклучува
  • Брендиран со лого Opel
  • Комплет од 2 шипки

Забелешка: само за возила од моделска година MY'02 натаму.

 
Каталошки број 67 32 465
Број на дел 09162810