Список со желби(0)
Corsa-D 3-door
Вратете ја забавата на возењето! Ова е новата Opel Corsa. Уживајте во цврстиот и доверлив стил и во брилијантното внимание за секој детаљ, однатре и однадвор. Изберете од фантастичниот избор на висококвалитетна дополнителна опрема скроена токму за вашата Corsa.
Corsa-D 3-door
Opel Corsa-D 3-door
Select