Список со желби(0)
Mokka
Новата Opel Mokka е перфектен автомобил. Со неговата компактна големина, напредна технологија и одлична опрема, Mokka го има потребното за да постигне максимален успех во брзорастечкиот пазар на теренски возила. На следниве страници ќе најдете широк избор на оригинална додатна опрема на Opel, развиени и дизајнирани специјално за интеграција во Mokka, заедно со внимателно избраните производи од водечки компании на пазарот.
Mokka
Opel Mokka
Select