Список со желби(0)
Movano-B
Новиот Movano, издржлив комби со повеќе простор во кабината, повеќе простор за товар и со избор на погон на четири или на две тркала. Тука ќе најдете широк опсег на наменски дизајнирана и произведена дополнителна опрема за да го зголемите и заштитите својот работен капацитет.
Movano-B
Opel Movano-B
Select