Список со желби(0)
Zafira-B
Секогаш копиран, но никогаш надминат. Opel Zafira е оригинален и компактен автомобил со 7 седишта којшто продолжува да ги поставува стандардите. Патувајте со стил и удобно, уживајќи во овој импресивен опсег на оригинална дополнителна опрема за вашата Zafira.
Zafira-B
Opel Zafira-B
Select